Mavic Studio

De kracht van video, de passie voor creatie

Videografie

Welkom bij Mavic Studio! Wij staan klaar om uw verhaal tot leven te brengen, ongeacht de gelegenheid of het project. Onze videografie diensten zijn toepasbaar op een breed scala aan evenementen en situaties, waaronder bedrijfsevenementen, promotievideo’s, bedrijfsfilms, interviews en nog veel meer!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een professioneel eindproduct te leveren. Daarom komen al onze diensten inclusief nabewerking, zoals kleurcorrectie en sound design om ervoor te zorgen dat uw video er aantrekkelijk en professioneel uitziet.

Wij kijken ernaar uit om samen met u aan uw volgende project te werken!

Zakelijke promotievideo

Onze zakelijke videografie diensten omvatten bedrijfspresentaties, productvideo’s, wervingsvideo’s, bedrijfsfilms trainingsvideo’s, eventverslagen, testimonials en meer. Wij zijn er om uw bedrijf te helpen bij het promoten van uw merk, vergroten van de zichtbaarheid en betrekken van klanten. Of u nu een nieuw product wilt presenteren, een bedrijfsevenement wilt vastleggen of uw diensten mooi op beeld wilt brengen, wij filmen het voor u! Laten we samen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze professionele videografie diensten.

Buitenland & Reizen

Geen enkele afstand is voor ons te ver. Wij bieden onze videografie diensten ook aan in het buitenland!

Video afspelen
Video afspelen over Youtube-thumbnail-Marokko

Apparatuur

Ondanks onze scherpe prijzen, leveren we niet in op kwaliteit en werken we uitsluitend met de beste apparatuur, zoals de geavanceerde Sony A7 IV. Deze camera legt verbluffende 4K-video’s vast op onder andere 30 of 60fps en schiet haarscherpe foto’s in zeer hoge resolutie. Verder is deze camera ook geschikt voor opnames met weinig licht. Gecombineerd met een stabilisator levert de A7 IV ongelooflijk stabiele shots op, waardoor elke scène tot leven komt. Kies voor het beste zonder uw budget te overschrijden.

mavic-3-tafel

Drones

Onze gecertificeerde en ervaren dronepiloot legt filmische shots vast van uw bedrijf, evenement of vastgoed, waarbij dronebeelden een prachtige toevoeging zijn om de sfeer en omvang van uw locatie op indrukwekkende wijze te presenteren. 

Onze geweldige klanten

Niets is mooier dan tevreden klanten!

Contact
Telefoon: 06-22062388
Email: info@mavicstudio.nl

    © All Rights Reserved 2022-2023