Mavic Studio

De kracht van video, de passie voor creatie

Videografie

Welkom bij Mavic Studio! Wij staan klaar om uw verhaal tot leven te brengen, ongeacht de gelegenheid of het project. Onze videografie diensten zijn toepasbaar op een breed scala aan evenementen en situaties, waaronder bruiloften, bedrijfsevenementen, promotievideo’s, bedrijfsfilms, interviews, vastgoedvideo’s, documentaires en nog veel meer!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een professioneel eindproduct te leveren. Daarom komen al onze diensten inclusief nabewerking, zoals kleurcorrectie en sound design om ervoor te zorgen dat uw video er aantrekkelijk en professioneel uitziet.

Verder hanteren wij transparante prijzen, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Ons doel is om u een naadloze ervaring te bieden, van concept tot eindproduct, met als resultaat een prachtige video die uw verwachtingen overtreft.

Wij kijken ernaar uit om samen met u aan uw volgende project te werken!

Buitenland & Reizen

Onze diensten gaan verder dan alleen het vastleggen van momenten. Wij bieden ook onze videografie diensten aan in het buitenland. Onlangs hebben we de reis van een voetbalkamp in Marokko vastgelegd. De video biedt een mooie weergave van de reis en geeft een goed beeld van de ervaringen die de deelnemers hebben gehad.

Na een opnameperiode van zeven dagen stonden we voor de uitdaging om een bijna 9 minuten durende video te creëren die de kijker gedurende de hele video geboeid zou houden. Om te zorgen dat de video interessant bleef, hebben we veel zorg en aandacht besteed aan sound design.

Video afspelen over Youtube-thumbnail-Marokko

Zakelijke promotievideo

Onze zakelijke videografie diensten omvatten bedrijfspresentaties, productvideo’s, wervingsvideo’s, bedrijfsfilms trainingsvideo’s, eventverslagen testimonials en meer. Wij zijn er om uw bedrijf te helpen bij het promoten van uw merk, vergroten van de zichtbaarheid en betrekken van klanten. Of u nu een nieuw product wilt presenteren, een bedrijfsevenement wilt vastleggen of testimonials van tevreden klanten wilt delen, wij filmen het voor u! Laten we samen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze professionele videografie diensten.

Bruiloften & huwelijksaanzoeken

Onze videografie diensten voor bruiloften en huwelijksaanzoeken zijn de perfecte manier om een van de speciaalste dagen van uw leven vast te leggen. Met onze professionele en gepassioneerde benadering, zijn wij er om uw speciale dag vast te leggen en om een video te creëren die u keer op keer zult willen bekijken. Van de voorbereidingen tot de ceremonie en de feestavond, wij leggen elk detail vast om ervoor te zorgen dat u de dag opnieuw kunt herbeleven. Bent u op zoek naar meer informatie over onze bruiloft/aanzoek diensten? Klik dan op de knop hieronder om onze bruiloft fotografie pagina te bezoeken.

Before After

Nabewerking & montage

Montage en nabewerking zijn onmisbare stappen bij het realiseren van videoprojecten van hoge kwaliteit. Deze processen verfijnen en optimaliseren het beeldmateriaal, waardoor uw meest bijzondere momenten tot leven komen en uw verhaal op een meeslepende en effectieve manier wordt verteld.

Tijdens de montagefase creëren we een vloeiend en samenhangend verhaal door de meest betekenisvolle momenten zorgvuldig te selecteren en samen te voegen. Hierbij combineren we beelden, muziek en geluidseffecten tot een mooi geheel, wat resulteert in een boeiende en onvergetelijke kijkervaring.

Apparatuur

Ondanks onze scherpe prijzen, leveren we niet in op kwaliteit en werken we uitsluitend met de beste apparatuur, zoals de geavanceerde Sony A7 IV. Deze camera legt verbluffende 4K-video’s vast op onder andere 30 of 60fps en schiet haarscherpe foto’s in zeer hoge resolutie. Verder is deze camera ook geschikt voor opnames met weinig licht. Gecombineerd met een stabilisator levert de A7 IV ongelooflijk stabiele shots op, waardoor elke scène tot leven komt. Kies voor het beste zonder uw budget te overschrijden.

mavic-3-tafel

Drones

Onze gecertificeerde en ervaren dronepiloot legt filmische shots vast van uw bedrijf, evenement of vastgoed, waarbij dronebeelden een prachtige toevoeging zijn om de sfeer en omvang van uw locatie op indrukwekkende wijze te presenteren. Wij werken met verschillende drones, zoals de DJI Mavic 3, Mavic 2 Mini en DJI Avata, om mooie dronebeelden van uw videografieprojecten te maken. 

Wij streven naar het allerbeste resultaat en combineren passie, ervaring en technologie om uw project op een unieke en betoverende manier vast te leggen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project tot leven te brengen!

Recente projecten

Video afspelen over Youtube-thumbnail-Marokko

Onze geweldige klanten

Niets is mooier dan tevreden klanten!

Prijzen

Wij bieden verschillende pakketten aan, passend bij uw wensen!

*Prijzen zijn exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen €0,35/km en €15 per gereisd uur vanaf Leiden.

*Alle prijzen zijn voor maximaal 5 uur op locatie.

Promotievideo - Standaard

€700

Dit pakket is ideaal voor opnames op locatie zoals: interviews, promotievideo's, productvideo's, wervingsvideo's en meer.

 • Tot 5 uur aanwezig op locatie
 • Sony A7 IV (camera)
 • 4K (UHD) video
 • Professionele nabewerking en Sound design
 • Snelle levering
 • Gratis wijzigingen
food-2
personeel2

Promotievideo - Extra

€800

Dit pakket is ideaal voor als u naast het maken van een video op locatie ook professionele foto's of dronebeelden erbij wilt.

 • Tot 5 uur aanwezig op locatie
 • Inclusief foto’s of dronebeelden(Dji Mavic 3)
 • Sony A7 IV (camera)
 • 4K (UHD) video
 • Professionele nabewerking en Sound design
 • Snelle levering
 • Gratis wijzigingen

Promotievideo - Premium

€900

Dit is ons meest uitgebreide pakket. Dit pakket bevat het maken van een mooie video op locatie, inclusief dronebeelden en foto's. *Dit pakket is inclusief reiskosten binnen NL.

 • Tot 5 uur aanwezig op locatie
 • Inclusief reiskosten binnen NL
 • Inclusief foto’s op locatie
 • Inclusief dronebeelden (Dji Mavic 3)
 • Sony A7 IV (camera)
 • 4K (UHD) video
 • Professionele nabewerking en Sound design
 • Snelle levering
 • Gratis wijzigingen
prijzen-videografie
Contact
Telefoon: 06-22062388
Email: info@mavicstudio.nl

  © All Rights Reserved 2022-2023