Mavic Studio

Smaakvolle momenten, creatief vastgelegd!

Voedsel Fotografie

Bij voedsel fotografie draait alles om het vastleggen van de essentie, kleuren, texturen en presentatie van heerlijke gerechten en culinaire creaties. Met onze passie voor eten en scherp oog voor detail, creëren wij smaakvolle en visueel aantrekkelijke foto’s die uw culinaire kunstwerken tot leven brengen. Onze professionele voedsel fotografie diensten zorgen ervoor dat uw gerechten opvallen en de aandacht trekken van uw doelgroep. Wij bieden hoogwaardige beelden voor gebruik in menu’s, reclame, websites, sociale media, kookboeken en meer.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw culinaire passie en vakmanschap vast te leggen en te delen met de wereld.

vaste-prijzen-foto's

Food fotografie

Naast het fotograferen van het eten richten wij ons ook op het vastleggen van de unieke sfeer en energie van uw restaurant, met oogstrelende foto’s van uw interieur, enthousiast personeel in actie en onvergetelijke culinaire momenten. De foto’s zijn ideaal voor social media en geeft toekomstige gasten een voorproefje van wat hen te wachten staat.

Nabewerking

Naast goede apparatuur, belichting en lekker eten is nabewerking een essentiële stap die het verschil maakt tussen een normale leuke foto en een foto die je dat “wauw” effect geeft. Al onze pakketten komen daarom inclusief nabewerking van de foto’s. Of het nu gaat om voedselfotografie, restaurantbeelden of portretten, wij zorgen voor een consistente en hoogwaardige uitstraling die uw merkidentiteit versterkt.

Video afspelen over Restaurant thumbnail

FPV videografie

Geef uw klanten een exclusieve en meeslepende ervaring met behulp van een dronevideo. Wij gebruiken een geavanceerde FPV-drone om een vloeiende en dynamische video te creëren die begint met een vlucht buiten uw restaurant en vervolgens naar binnen vliegt voor een spectaculaire rondleiding door uw locatie.

Deze dronevideo’s bieden een uniek perspectief op uw locatie, waarbij de sfeer, het interieur en de inrichting op een innovatieve en spannende manier worden gepresenteerd. Onze gecertificeerde dronepiloot zorgt voor vloeiende en stabiele beelden die uw toekomstige klanten op een unieke manier een kijkje geven van wat zij kunnen verwachten van uw locatie.

Portfolio

Onze geweldige klanten

Niets is mooier dan tevreden klanten!

Prijzen

*Alle prijzen zijn exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen €0,35/km en €15 per gereisd uur vanaf Leiden.

*Alle prijzen zijn voor maximaal 5 uur op locatie.

Contact
Telefoon: 06-22062388
Email: info@mavicstudio.nl

    © All Rights Reserved 2022-2023