Mavic Studio

Fotografie die ruimtes laat spreken

Vastgoedfotografie

De liefde vieren en unieke momenten vastleggen is waar onze passie voor bruilofts- en huwelijksaanzoekfotografie vandaan komt. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de emoties, intimiteit en vreugde van deze speciale gebeurtenissen op een authentieke en artistieke manier vast te leggen. Ons doel is om u prachtige beelden te bezorgen die uw verhaal vertellen en u een leven lang dierbare herinneringen zullen geven.

Bij bruiloften richten we ons op het documenteren van de grote momenten, zoals de ceremonie en het feest, maar ook de kleine, onverwachte momenten die de dag zo bijzonder maken. Verder hebben wij ook ervaring met het filmen van trouwstoeten vanuit de lucht.

Onze diensten zijn volledig aan te passen aan uw wensen en budget. We bieden verschillende pakketten aan, van eenvoudige dekking tot uitgebreide opties met extra diensten zoals professionele dronebeelden en
videografie.

trouwfotografie-kwaliteit
trouwfotografie-prijzen

Fotografie

Mooie bruilofts- en huwelijksaanzoekfoto’s vangen de magie en emotie van uw bijzondere dag, creëren tijdloze herinneringen en vertellen uw verhaal op een unieke manier. De foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn ideaal voor in een album of om te delen met vrienden en familie.

Videografie

Onze benadering voor het filmen van bruiloften en huwelijksaanzoeken is persoonlijk en meedenkend. We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, per mail of Whatsapp of wij kunnen fysiek bij u langs komen om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Op de grote dag werken we indien nodig onopvallend om authentieke, intieme momenten vast te leggen zonder uw ervaring te verstoren. We combineren verschillende stijlen, leggen zowel spontane momenten als geplande scènes vast en zorgen voor een perfecte mix van emotie en vrolijke beelden. Na het evenement monteren en bewerken we de beelden zorgvuldig tot een mooi verhaal dat uw trouwdag/aanzoek weerspiegelt.

Before After

Nabewerking & montage

De montage en nabewerking van bruilofts- en huwelijksfotografie/videografie zijn cruciaal voor het vastleggen van uw speciale dag. Deze processen optimaliseren de foto’s en video’s, waardoor de belangrijkste momenten tot leven komen. Onze professionele fotobewerking versterkt kleuren, helderheid en balans, terwijl de zorgvuldige montage van videografie een samenhangend, emotioneel verhaal creëert. Dit is essentieel om een tijdloos kunstwerk te leveren dat de essentie van uw dag vangt en generaties lang gekoesterd kan worden.

Dronebeelden

Wij geloven dat dronebeelden uw bruiloft een extra filmische look kan bieden. Onze gecertificeerde en ervaren dronepiloot legt filmische shots vast van de trouwlocatie, trouwstoet en andere onvergetelijke momenten, waarbij de beelden in één keer goed gefilmd worden om die magie te bewaren.

Een drone brengt niet alleen de sfeer en omvang van uw dag mooi in beeld, maar is ook fysiek gaaf om te zien, resulterend in een onvergetelijke herinnering die u met trots kunt delen en koesteren. 

Bij Mavic Studio combineren wij passie, ervaring en technologie om uw bruiloft, huwelijksaanzoek of ander speciaal moment op een unieke en betoverende manier vast te leggen

Portfolio

Onze geweldige klanten

Niets is mooier dan tevreden klanten!

Prijzen

*Alle prijzen zijn exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen €0,35/km en €15 per gereisd uur vanaf Leiden.

*Alle prijzen zijn voor maximaal 5 uur op locatie.

Contact
Telefoon: 06-22062388
Email: info@mavicstudio.nl

    © All Rights Reserved 2022-2023