Mavic Studio

Gezichten spreken boekdelen

Portretfotografie

Ontdek de magie van onze portret-, familie- en kinderfotografie. Creëer tijdloze herinneringen met behulp van mooie foto’s. Onze pakketten komen inclusief professionele nabewerking, wat resulteert in verbluffende beelden van hoge kwaliteit. Onze aanpak is persoonlijk en ontspannen, zodat u zich op uw gemak voelt voor de camera. Of het nu gaat om individuele portretten, gezinsmomenten of speelse kinderfoto’s, wij maken er wat moois van. Deze bijzondere fotomomenten zijn ook ideaal als u op zoek bent naar een leuke nieuwe ervaring met het gezin.

vaste-prijzen-foto's

Pakkende foto's

Naast het fotograferen van het eten richten wij ons ook op het vastleggen van de unieke sfeer en energie van uw restaurant, met oogstrelende foto’s van uw interieur, enthousiast personeel in actie en onvergetelijke culinaire momenten. De foto’s zijn ideaal voor social media en geeft toekomstige gasten een voorproefje van wat hen te wachten staat.

Nabewerking

Naast goede apparatuur, belichting en lekker eten is nabewerking een essentiële stap die het verschil maakt tussen een normale leuke foto en een foto die je dat “wauw” effect geeft. Al onze pakketten komen daarom inclusief nabewerking van de foto’s. Of het nu gaat om voedselfotografie, restaurantbeelden of portretten, wij zorgen voor een consistente en hoogwaardige uitstraling die uw merkidentiteit versterkt.

Apparatuur

Ondanks onze scherpe prijzen, leveren we niet in op kwaliteit en werken we uitsluitend met de beste apparatuur, zoals de geavanceerde Sony A7 IV. Deze camera legt verbluffende 4K-video’s vast op onder andere 30 of 60fps en schiet haarscherpe foto’s in zeer hoge resolutie. Verder is deze camera ook geschikt voor opnames met weinig licht. Gecombineerd met een stabilisator levert de A7 IV ongelooflijk stabiele shots op, waardoor elke scène tot leven komt. Kies voor het beste zonder uw budget te overschrijden.

Portfolio

Onze geweldige klanten

Niets is mooier dan tevreden klanten!

Prijzen

*Alle prijzen zijn exclusief reiskosten. Reiskosten bedragen €0,35/km en €15 per gereisd uur vanaf Leiden.

*Alle prijzen zijn voor maximaal 5 uur op locatie.

Contact
Telefoon: 06-22062388
Email: info@mavicstudio.nl

    © All Rights Reserved 2022-2023